Anvendelse av sementmotstander i kraftkretser

Anvendelse av sementmotstander i kraftkretser

Visning: 29 visninger


Sementmotstanderer motstander forseglet med sement.Det er å vikle motstandstråden rundt det ikke-alkaliske varmebestandige porselensstykket, og legge til varmebestandige, fuktbestandige og korrosjonsbestandige materialer for å beskytte og fikse utsiden, og sette den trådviklede motstandskroppen inn i firkanten porselensramme, ved bruk av spesielle ikke-brennbare og varmebestandige materialer.

SQH-3

Den er fylt og forseglet med sement.Det finnes to typersementmotstander: vanlige sementmotstander og sementtrådviklede motstander.Sementmotstander er en type trådviklede motstander.De er motstander med høy effekt og kan tillate passasje av større strømmer., dens funksjon er den samme som for en generell motstand, men den kan brukes i situasjoner med stor strøm, for eksempel å være koblet i serie med en motor for å begrense startstrømmen til motoren.Motstandsverdien er generelt ikke stor.Sementmotstander har egenskapene til stor størrelse, støtmotstand, fuktmotstand, varmebestandighet, god varmeavledning og lav pris.De er mye brukt i strømadaptere, lydutstyr, lydfrekvensdelere, instrumenter, målere, TV-er, biler og annet utstyr.La oss snakke om rollen til sementmotstander i strømkretser.

250W RH 现场使用照片 SRBB-3

1. Strømbegrensningsfunksjonen er vanligvis koblet til hovedspenningen +300V og E- og C-polene til strømbryterrøret.Funksjonen er å forhindre at strømforsyningen ødelegges og skader komponentene når strømmen slås på.
2. Strømforsyningens startmotstand, motstanden mellom strømrøret og startkretsen er koblet over +300V.Spenningsfallet og strømmen er stor, så det brukes også sementmotstander med større effekt.
3. Topppulsabsorpsjonskretsen mellom B-, C- og E-polene til strømbryterrøret bruker også høyeffektsementmotstander, som også beskytter strømbryterrøret.